Trukkihuolto

Alavalikko

Huolto & korjaus – kaikki trukkimerkit

Trukkihuolto Marjeta Oy huoltaa ja korjaa kaikkia trukkityyppejä ja -merkkejä. Tämä on tärkeä muistaa, kun käytössä on eri maahantuojien trukkikalustoa.

Huollamme ja korjaamme kalustoa joko kustannustehokkaasti asiakkaan tiloissa tai omassa huoltohallissamme Keravalla. Hoidamme myös kaikki kaluston lisälaitteet, -varusteet & materiaalinkäsittelylaitteet, esim. haarukkavaunut, saksinostimet, lavansiirtovaunut ja pinoamisvaunut.

Kysy lisää – mietitään yhdessä ratkaisu >>

Huoltohenkilöstön ammattitaidolla on huomattava vaikutus kalustokustannuksiin. Koulutettu ja kokenut henkilökunta, oma varaosatuonti ja huoltoautojemme hyvä varustelu ovat meille tärkeitä asioita: niiden ansiosta trukkisi palaa varmasti, nopeasti ja edullisesti takaisin hommiin.

”Olemme käyttäneet Marjetaa jo pitkään ja olleet todella tyytyväisiä. Meillä on käytössä yli 50-vuotias trukkivanhus, joka edelleen hoitaa hommansa tehokkaasti – kiitos Marjetan toimivan huollon.”

– Jyri-Jussi Halko, Stowe Woodward Finland Oy

Muutama sopimusasiakas on ollut jopa niin tyytyväinen, että on lopettanut vuosittaisen kilpailutuksen ja siirtynyt pidempiaikaiseksi asiakkaaksemme.
Lue lisää huoltosopimuksista >>

Entä muuta?

Marjetan oma pesuhalli
Meille tuotavat trukit ja koneet pestään aina ennen huoltoa tai korjausta.

Marjetan nosturit:

  • Siltanosturi 12,5 tonniin asti (jänneväli 12,5 m / työstöväli 55 m)
  • Nelipilaritrukkinostin 10 tonniin asti
  • Saksilastauslaituri 10 tonniin asti

Erikoisosaaminen:

  • Työkoneiden (mm. traktorit, pyöräkuormaajat) automaattivaihteistojen korjaus ja moottoriremontit
  • Erikoishitsaus (tig & mig), sorvaus, koneistus ym.

Lue lisää Erikoispalveluista >>